Seti N/V

Brand

  • Brand: Luminesce N/V

Shënime

  • Seti N/V Primer Bronzer Fondatin ne super ofert kete muaj

/// Fondatina NV ///
•Bronzer
•Fondatin
Ka me shume se 200 faktor rigjenerues,nje make up profesional dhe natyral, mbulese shume e mire, mbulon dhe tatto me efekt per disa ore
Pershtatet ne cdo lekure.
E vetmja ne forme spray si dhe ka 9 nuanca qe pershtaten lehtesisht me cdo lloj tonalitet lekure.

Përfundimi perfekt i make-up tuaj të bukurisë me NV Fondatin

Fondatina per ne femrat eshte celsi per nje make-up te

mire Me setin e NV nuk ka nevoj qe ju te vraponi shkoni ne nje

sallon bukurie ne raste te nje darke ose dreke te rendesishme

Kompakte ne perdorim dhe nje mbulim perfekt dhe ne dukje 100%

Keni degjuar per fondatin qe ushqen lekuren tuaj

Fondatina ne forme

spraiti. Mbulon njetrajtshem ne perfexion! PAMJE PROFESIONALE PERMBAJTJE

ANTIRUDHE MBRON LEKUREN TUAJ NGA,FAKTOR TE JASHTEM.100% natyrale ne dukje dhe me nje mbulim te persosur.

Eshte koha qe ti te shkelqesh dhe te perdoresh fondatine pa u shqetesuar aspak se ajo po

demton lekuren tuaj por perkundrazi ajo ndihmon ne rigjenerimin e lekures NV e ben te
mundur. Ti je i perkryerA keni provuar fondatinen ne forem

llak

Me vetirgjeneruese duke e ushqyer lekuren tuaj Fontadina NV nga luminesce

Mund ta përdorin make up artist dhe gjithashtu çdo vajzë edhe në shtëpinë e saj.

•Fondatina është në formë spray,mbuluese sipas dëshirës.

Shoqërohet me primer dhe bronzerin e saj. Rezistente
ndaj ujit..
Çdo vajzë do të dëshironte 2 gjëra
nga fondatina e saj; 

1- Ta vendosë fondatinën por të duket natyrale

2-Mos ti dëmtojë lëkurën nga përdorimi i pi i përditshëm NV-BËN REALITET DËSHIRËN, fondatinë me veti rigjeneruese që nuk shkakton plakje të lëkurës Make up profesional,mbuluese sipas dëshirës dhe dukje tërësisht natyrale!.
Porosi brenda dhe jashte vendit