Seti Femnee Noblless

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Gender: për femra

Seti Nobles dhe  Parfumi vijn me super ofert ..kremi trupit i cili hidraton trupin dhe i jep nje freski natyrale ..peberja me vanilje aroma e portokallit me perzrjen e karamelit i japin aromen maramendse ☺🤗