Set varese & vathe

Basic Features

  • Gender: Femër

Brand

  • Brand: Kinglery._

  💫  Seti super I bukur  gold filled 18k 🌟 

   👌Stainlees steel mundet te perdoret nga cdo moshe

 🛑 nuk ndryshket, rezistent  ndaj ujit dhe parfumit

🎁 vjen me cmimin promocional per ju