Set per qerpiket eyelash kit

Brand

  • Brand: Iconsign

Bëhuni natyral - me një nxitje. Ngritja e qerpikëve i bën qerpikët natyralë të duken më të gjatë, të ngritur dhe të dredhur pa pasur nevojë për zgjatje të qerpikëve. Sistemi ynë Lift është një model revolucionar i qerpikëve tradicionalë, duke përdorur solucione kremi të njohura në industri që krijojnë qerpikë të ngritur që zgjasin deri në 6-8 javë.
 Me kompletin për ngritjen e qerpikëve, ju mund t'i ofroni qerpikeve  tuaj gjashtë nivele të ndryshme "ngritjeje". Procesi përdor zgjidhje me bazë kremi për siguri, rehati dhe shëndet optimal. Alternativa perfekte për personat  që duan të shmangin mbajtjen e zgjatimeve të qerpikëve, heqja e qerpikëve ju lejon të keni qerpiket perfekt 🤩