Set për floket me qumesht dhie dhe keratine

Brand

  • Brand: Ziaja

Basic Features

  • Quantity: 400ml
  • Usagee: Ushqyesh

Prezantojme linjen per kujdesin e flokeve nga Ziaja me qumesht dhie dhe keratine. -Shampo me qumesht dhie 400 ml 95% origjinë natyrale .
Shampo forcuese me qumështin e dhisë pa gluten, pa mikroplastikë. Përmban keratinë dhe proteina të qumështit të dhisë. Pastron butësisht flokët dhe lëkurën e kokës. Rindërton strukturën e dëmtuar të flokëve, përmirëson fleksibilitetin e tyre. I jep flokëve volum dhe shkëlqim natyral, lehtëson krehjen. I lë flokët të butë dhe të lëmuar. 
- Maske per floket me qumesht dhie 200 ml
98% origjinë natyrale .
Maskë për forcimin e flokëve me qumësht dhie, pa gluten, pa mikroplastikë për flokë të thatë dhe pa shkelqim. Përmban keratinë dhe proteina të qumështit të dhisë. Rindërton strukturën e flokëve. Rikthen butësinë, lagështinë dhe shkelqimin. Lehtëson krehjen.
- Zbutes flokesh me qumesht dhie 200 ml
98% origjinë natyrale.
Zbutes për forcimin e flokëve me qumësht dhie pa gluten, pa mikroplastikë për flokë të thatë dhe pa shkelqim. Përmban keratinë dhe proteina të qumështit të dhisë. Hidraton dhe zbut të gjithë flokët. Përmirëson fleksibilitetin e flokeve. Mbron majat e ndara.