Set parfumi HERA

Basic Features

  • Gender: për femra

Brand

  • Brand: Farmasi

Inspiruar nga Hera e fuqishme👸🏻 Perëndesha e Mitoligjisë Greke🧚‍♀️ ky parfum do ju dërgojë në një udhëtim 👣mbresëlënës në botën e artit dhe feminilitetit🥹🫠

Mbaj aromen e perendeshes ne trupin tend😌👸🏻

Vjen se bashku ne set:

Parfumi Hera💚

Locion trupi💚

Krem duarsh💚