Set me aloe vera, kujdesi për lëkurën

Brand

  • Brand: Farmasi

Basic Features

  • Area of Use: Fytyra
  • Type: 24 orë

Xhel Aloe 93% i koncentruar jep hidratim të thellë, mbulon lëkurën tuaj me një shtresë mbrojtëse. E pasuruar me ekstrakt të farave të rrushit, kjo formulë e përthithur shpejt relakson të gjithë trupin dhe i jep një shkëlqim natyral lëkurës. Aplikojeni në sasinë e duhur dhe me kujdes të veçantë në zonat e thata dhe të ndjeshme.

- Xhel Aloe 93% i koncentruar jep hidratim të thellë, mbulon lëkurën tuaj me një shtresë mbrojtëse. E pasuruar me ekstrakt të farave të rrushit, kjo formulë e përthithur shpejt relakson të gjithë trupin dhe i jep një shkëlqim natyral lëkurës.

- Kremi i koncentruar me 53% Aloe Vera hidraton lëkurën dhe ruan nivelin e saj të lagështisë. I pasuruar me vaj ulliri, ky krem ​​është i lehtë dhe nuk lë mbetje ngjitëse. Lëkura qëndron e hidratuar dhe rrezatuese gjatë ditës.

- Pastë dhëmbësh Farmasi Dr C Tuna me Aloe Vera
Efikas për dhëmbë të ndjeshëm dhe kujdes oral. Relakson frymëmarrjen dhe ofron zgjidhje për njollat ​​e çajit dhe kafesë. Është një xhel që përmban lëng organik të Aloe Verës.

- Spry Ofron një efekt të menjëhershëm ftohës dhe qetësues dhe jep lagështi intensive. Përmban 85% lëng Aloe Vera dhe 9 ekstrakte bimore natyrale. Është në një paketë praktike spray që mund ta aplikoni sa herë të keni nevojë.