Set LR Classics Fruity Shake - zgjedhje e lirë

3,490L 4,490L

Basic Features

  • Gender: për meshkuj

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • 🪴🪴🪴🍃🍃🍃💚💚💚💚🙏

Set LR Classics Fruity Shake - zgjedhje e lirë

✅ Eau de Parfum 2-fazor - tani si një Fruity Shake! LR Classics Fruity Shake për të - një koktej me aromë të kufizuar me një potpuri unike aromash dhe ngjyrash. Shkundni parfumin përpara se ta aplikoni, spërkateni dhe shijoni verën. I frymëzuar nga freskia e frutave me lëng dhe shumëllojshmëria e ngjyrave të koktejeve verore me gaz, parfumi 2-fazor përhap një humor të mirë dhe një ndjenjë të pastër verore. Shkundni atë! Spërkateni atë! Erë atë!

⭐️ Drejtimi i aromës: fruta, lëng dhe i ëmbël
Notat kryesore: mollë jeshile, limon dhe dardhë
Notat e zemrës: manaferrë, mjedër, manushaqe dhe trëndafil
Notat bazë : myshku dhe vanilje

✅ Eau de Parfum 2-fazor - tani si një Fruity Shake! LR Classics Fruity Shake për të - shkundni parfumin përpara se ta aplikoni, spërkateni dhe ndjeni nga afër ndjenjën e butësisë verore dhe lirisë së pafund. Ndërveprimi i aromës dhe ngjyrës nënvizon sofistikimin e parfumit. I frymëzuar nga freskia e frutave me lëng dhe spektri i ngjyrave të pijeve të freskëta të verës, parfumi 2-fazor rrezaton një humor të mirë dhe një ndjenjë verore. Shkundni atë! Spërkateni atë! Erë atë!

⭐️ Drejtimi i aromës:
Nota e sipërme: limon, nenexhik, portokall gjaku
Nota e zemrës: livando, rozmarinë, fiku, notat detare
Nota bazë: dru i bardhë, myshk, ambroxan dhe myshku

✅ Ju gjithashtu mund t'ju pëlqejnë këto produkte

  • Sasia 100 ml 


Produkte të ngjashme nga Shpresa LR