Set. L-Recapin. Shampo. L-Recapin . Tonik

Basic Features

  • Gender: Meshkujt

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • ✳️✳️🪴🪴🪴🍃🍃🍃✳️✳️✳️

Fuqi e 2-fishte për floke të plot dhe të dendur. 

✅ Renie Flokesh të kushtezuar gjenetikisht? 

✔ L-Recapin është zgjidhja për meshkujt : Kompleksi inovativ i lendeve vepruese ndalon renien e flokeve të kushtezuar gjenetikisht dhe permireson në mënyrë të dukshme volume flokeve. 

✅ L-Recapin Shampo është një kombinim perbersish aktivë dematologjikisht të kotrolluar, që patron lehte dhe mbajn floket të butë. 

✅ Përdorni sistematik në kombinim më Locionin tonik

✅ L-Recapin pakeson në mënyrë të ndjeshme renien e flokeve dhe permireson pamjen e tyre. 

Sasia |200ml 

L-Recapin Tonik lufton renien e trashegueshme të flokeve *. 

✅ Aplikojeni Tonikun pas larjes se flokeve, mbi floket e njome. 

✅ Masazhojeni më levizje rrethore. 

Sasia |200ml 

Përbërësit 

✅ Vetëm perdoreni sistematik dhe afatgjatë siguron një rezultat ideal. 

✅ Toniku dhe Shampoja L-Recapin janë bere për njeri-tjetrin dhe në kombinim më njeri-tjetrin do të dhurojne rezultate më të mira.