Set argjendi

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Basic Features

  • Gender: Femër

Set argjendi I përshtatshëm për evente

Vathë, varëse dhe unazë masa 6

Mund të veçohen

Të gjitha bashkë 16.99.gr. Nga 400 lekë në 350 lekë gr

Varësja më vete kushton 3000 lekë

Vathët 1600 lekë

Unaza 1350 lekë