Set argjendi

Basic Features

  • Gender: Femër

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Set argjendi në ofertë nga 400 në 350 lekë grami 

Seti peshon 7.85 gr pa zinxhir 

Seti përfshun vathë, unazë masa 5.5 dhe aksesor për varëse 

Nëse e dëshironi I shtojmë dhe varëse