Set argjendi

Brand

  • Brand: Swarovski

Basic Features

  • Gender: Femër

Seti përmban varëse, vathë dhe unazë, unaza masa 6

Mund të veçohet

Çmimi I gramit nga 400 lekë në 350 lekë