Set

Basic Features

  • Colour: e verdhe
  • Gender: Femër
  • Material: Çelik
  • Length: E gjatë

Brand

  • Brand: CelikSet gold filled 14karat ️
✨Pershtaten me cdo veshje.
🪄Mund te mbahen ne perditshmeri dhe ne raste te vecanta. 
✅Nuk ndrushojne ngjyre, rezistente ndaj ujit, parfumit. 
❗Antialergjik 
🎁Cmim promocional.

2 vite garanci