Serumi luminesce

200+ FAKTOR RIGJENERUES RIGJENERON
NJOLLAT NGA DIELLI
AKNET
RRUDHAT E PARA
PORET E HAPURA
luminesce
serum për përtëritje qelizore
DHE SHTATZANIA
DHE NJOLLAT QE LENE AKNET
DHE TE HERESHME TE MOSHES
TE LEKURES
ME NJE RIGJENERIM NATYRAL QE E BENE VET LEKURA JONE LINJA KUNDËR PLAKJES LUMINESCET I RIKTHEN

LËKURËS SUAJ VITALITET DHE SHKËLQIM, REDUKTON PAMJEN E LINJAVE TË HOLLA DHE RRUDHAVE DHE ZBULON SHKËLQIMIN TUAJ UNIK. TË ZHVILLUARA NGA DERMATOLOGU, KËTO

FORMULA HIDRATUESE PËRFSHIJNË APT-200 

EKSKLUZIVE, TË PRONARIT, DUKE MBAJTUR LËKURËN MË TË RE, MË TË LËMUAR DHE MË TË BUTË.

Ky serum nxit rigjenerimin dhe permiresimin e lekures Ndihmon ne zbehjen e shenjave dhe demtimeve te lekures Vetem kete jav ofert e limituar

Brand

  • Brand: Luminesce

Basic Features

  • Area of usage: Fytyra