Serum salicylic per fytyren

Brand

  • Brand: Professional

Basic Features

  • Skin type: Miks
  • Area of usage: Fytyra

Solucioni i Acidit Salicilik 2% është një serum me bazë uji i bërë me një përqendrim optimal të acidit salicilik i cili synon parregullsitë e teksturës duke hequr qelizat e vdekura të lëkurës që mund të bllokojnë poret. Dhe për shkak se promovon eksfolimin, kjo zgjidhje ndihmon në reduktimin e dukshëm të kongjestionit, duke i lënë vendin lëkurës më të shndritshme dhe më të pastër.
Mbrojtes ndaj diellit 
Efekt qetesues dhe kurues ndaj njollave dhe acarimit ne fytyre 
Efekt hidrtues dhe zbutes 
Kuron rrudhat dhe pucrat 
Largon lekuren e vdekur