Serum me xhel kermilli per fytyren

Basic Features

  • Area of usage: Fytyra
  • Skin type: E yndyrshëm

Brand

  • Brand: Professional

Serum me xhel kermilli dhe kolagjen kunder rrudhave⭐e pershtatshme per cdo lloj fytyre dhe jep efekt brenda 10 minutash
●zbardh dhe ndricon fytyren☑
●largon rrathet e zi te syve☑
●largon lodhjen☑
●largon qelizat e vdekura☑
●i jep fytyres butesi dhe e hidraton☑
●largon rrudhat☑