Sent Emergency. Trajtim SOS për çdo rast

Brand

  • Brand: LR.Health & Beauty... Bimore

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Shënime

  • ✳️✳️✳️🪴🪴🪴🍃🍃

Aloe Vera seti i kujdesit special! 

🔸 Krem më própolis. 

Krem I Pasur për Lekur Veçanërisht të thatë që kerkon kujdes

🌑Më 79%Aloe Vera dhe ekstrak nga dylli i bleteve. 

✅ Ushqejn intensivisht lëkurën, forcon barrieren mbrojtes të saj dhe vendos një shtesë mbrojtëse mbi të. 

✅ Siguron hidratim intensiv dhe qetëson lëkurën. 

✅ Sasia |100 ml |

✅ Koncentrat - xhel Freskie për Lekur të thata dhe të irrituar. 

✅ Me 90%xhel Aloe Vera 

✅ Hidraton intensivisht lëkurën 

✅ Freskon dhe qetëson lëkurën, duke permiresuar elasticitetin e saj. 

Pa sulfat dhe vajra aromatike. 

✅ Sasia |100 ml |

✅ Sprait emergency - Për gjithë trupin. 

✅ Me 83 %Aloe Vera, 11 esenca bimore dhe ektrakt nga dylli i bleteve. 

✅ Vepron si shtres mbrojtese mbi lëkurën e acaruar, të cilen e qetëson dhe freskon. 

✅ Pa sulfat dhe vajra Aromatik. 

✅ Sasia |400 ml |