Secret lifting

Brand

  • Brand: Professional

🤩Secret Lift do t'ju bëjë të dukeni menjëherë vite më të reja. Shiritat diskretë, të rregullueshëm me shirita në formë të veçantë sigurojnë një ngritje të konsiderueshme të lëkurës së varur duke reduktuar shfaqjen e rrudhave. 
🤩Arritni rezultate të menjëhershme të kirurgjisë estetike pa dhimbje dhe shpenzime.
🤩2 shirita për ngritjen e fytyrës 
🤩1 shirit për ngritjen e qafës
40 shirita të qartë ngritës
Hipoalergjik, me frymëmarrje, me gradë mjekësore
Me formë të veçantë, zgjat gjithë ditën
Lehtë për tu aplikuar dhe hequr