Scrub bimor per fytyren

Brand

  • Brand: Fashion

Basic Features

  • Skin type: Miks

scrub 100%bimor per fytyren me xhel kermilli
per nje fytyre te paster pa pucra dhe me shkelqim
largon lekuren e vdekur
🐌hidraton dhe freskon lekuren
🐌largon skuqjen
🐌kuron pucrat dhe aknet 
🐌parandalon dhe redukton skuqjen nga dielli
🐌mban lekuren te bute