Sansevieria(Snake plant)

•Për ambjent të brendshëm 
•Ujitje 💦1 herë në javë
• Shtohen lehtësisht nga ndarja e bimëve
•Tolerojnë ambiente të nxehta dhe të thata, temperatura të ulëta, rrezatim të vogël diellor dhe mungesë ujitjeje.                 •Madhësi te ndryshme

Në cmim nuk përfshihet vazoja e porcelanit në fotot përkatëse.

Brand

  • Brand: Lule për ambjente të brendshme