Sandale me zake lëkure origjonale gjingji

4,500L 8,900L

Basic Features

  • Material: Lëkure e bute qengji
  • Color:
  • Number: 40

Brand

  • Brand: Romanelly

Sandale me take e punuar handman me lëkure te bute gjengji per akoma më shumë butësi dhe komoditet në këmbë.Ngjure e vecante baby blu perle