Rectangular Tray

Brand

  • Brand: Concraft.alb

Format e medha 5 kendore dhe Drejtekendore 

Permasat e tyre jane:

5kendore:32cmx32cmx3.2cm

Drejtekendore:20cmx30cmx2.2cm

Produkte të ngjashme nga Concraft