Racin Krem - Set

Basic Features

  • Area of Use: Fytyra
  • Type: 24 orë
  • Skin type: E përzier

Brand

  • Brand: LR ZEITGARD Healthy & Beauty

Shënime

  • 🎉🎉🎈🍀🍀🍀🌿🌿🌿☘️☘️☘️🍃🍃🎉🎉🎉🎈

⚫Linja e kujdesit me koenzime Q10 

⚫Koenzima furnizon qelizat me energji. 

⚫Vitamina E i mbron ato nga radikalet e lira që janë pergjegjese për rrudhat 

💕 Racina krem i butë për Sytë më koenzime Q10. Kompleksi i perberesve aktivë me alga ju bene të dukeni të freskët, Kombinimi efektiv i vitaminave, mbeshtet rigjenerimin natyral. 

💕Racin Krem Dite më koenzimen Q10 siguron një pamje plot energji. Kompleksi i kujdesit me alga rrit hidratimin e lëkurës. Vitamina E mbron qelizat. 

RACINE Krem Nate është Krem rigjenerues Nate me Koenzime Q10 dhe Vitaminë E. Kompleksi i kujdesit me alga furnizon lëkurën me minerale. Teksture e pasur me vaj jojoba dhe gjalpe shea.