Racin Koagjen Serum

Brand

  • Brand: LR Health& Beauty

Basic Features

  • Area of usage: Fytyra
  • Skin type: Miks

Shënime

  • ❤️❤️❤️❤️🌿🌿🌿🍀🍀🍀❤️❤️❤️

, '✅Kolagjeni I pastër rrit qendrueshmerine dhe hidratimin

E Lëkurës. 

✅ I jep lëkurës një pamje  rinore, të freskët dhe të lëmuar. 

✅ Pamje Hidratuar Plot Energji ☘️/! 🍃