Qerpike profesional

Brand

  • Brand: Professional

Qerpike profesional👁
Super te bute,me fije profesionale dhe teper te buta👁
Aspak te bezdisshem👁
Teper praktik per tu vendosur👁
I japin syrit nje super pamje terheqese👁
Teper natyral👁
Mjaft te dendur dhe te plote