PURE TENDERNESS

Basic Features

  • Type: Pure Parfum
  • Quantity: 50

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

"PURE TENDERNESS ju shoqëron në një botë sensuale plot emocione dhe pasion. Përjetoni momente të forta joshjeje dhe devotshmërie. Emocionuese, dehëse, arma përfundimtare e artit të joshjes. Dy aroma të parezistueshme plot sensualitet që ju marrin frymën."