PURE PURE BY GUIDO MARIA KRETSCHMER

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

Brand

  • Brand: LR

Shënime

  • AROME LULESH DHE E FRESKET

PURE BY GUIDO MARIA PER FEMRA PLOT ME NDJENJA DHE  SENSUALE . 
•NOTA KRYESORE :DARDHE ,AGRUME
•NOTA ZEMRE :PJESHKE ,JASEMINE
•NOTA BAZE :QELIBAR, KEDER