PURE BY GUIDO MARIA KRETSCHMER

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

Shënime

  • I DRUNJTE DHE PIKANT

AROME QE DO T'JU PERNDJEK ME CDO DITE TE MIRE TUAJEN DHE JU FRYMEZON TE JENI VETVETJA . PARFUM KARIZMATIK NE NOTAT KRYESORE ESHTE I ,NE NOTAT E ZMERES I SHUMEANSHEM DHE NE NOTAT BAZE PIKANT.

Produkte të ngjashme nga Ona beauty LR