Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Pupa

Basic Features

  • Material: Lekure e veshur me lluster

Brand

  • Brand: VG Great

Kepuce/pupa te sheshta me gome pak ortopedike per komoditet ne ecje dhe qendrim. Te bukura dhe unike 🤗