Pupa

Basic Features

  • Number: 37
  • Color:

Brand

  • Brand: Pa marke

Pupa per femra , mjaft komode dhe praktike. Lehtesisht te kombinueshme me fustane dhe pantallona . 

Gjendje vetem numri 37 . Ngjyre bezhe dhe roze e celet.