Protein Power Pluhur

Brand

  • Brand: Lr

Protein Power Pluhur për pije me Vanilje

Protein Power Pluhur për pije me Vanilje
Mbështetje e fortë për ruajtjen dhe shtimin e muskulaturës. Ofron një kontribut për shfrytëzimin e proteinave falë 5-komponenteve të proteinave, magnez (2) dhe vitaminë B6 (3).

E vërtetuar shkencërisht nga EFSA (Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore):
1 Proteinat ndihmojnë në ruajtjen dhe rritjen e masës muskulare
2 Magnezi kontribuon në sintezën normale të proteinave dhe funksionin e muskujve
3 Vitamina B6 kontribuon në shkëmbimin normal të proteinave dhe glikogjenit