Protection Ceram, Washlotion & Shampo, Face body locion

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Shënime

  • Mund edhe të ndahen secila nga 1450 lekë

Protection Cream; Krem mbrojtës për acarimet. Ushqen lëkurën e acaruar,  ndihmon në rigjenerimin e lëkurës të acaruar dhe parandalon plagët e reja në zonën e pelenave. Pa vajra aromatik🤩

Washlotion & Shampoo;  locion delikat dhe kremoz  për lëkurë të ndjeshme. Për larje delikate dhe trajtuese. E mbron lëkurën nga tharja gjatë larjes dhe hidraton atë. Pa sulfate dhe vajra aromatik.😍

Face Body Locion: Sensitiv krem për fytyrë dhe trup. Ndihmon barrjerën mbrojtëse të lëkurës dhe e mbron nga dehidratimi. Hidraton, trajton dhe qetëson. Pa vajra aromatik🤗🤗