PRO FIBER RECONSTRUCT

Brand

  • Brand: L'Oréal Professionnel

Basic Features

  • Quantity: 710
  • Usage: Riparim

Shënime

  • Reconstruct / Recover është perfekte për flokë të dëmtuar , dhe shumë të dëmtuar . **REZULTATET Flokët e dëmtuar shfaqen jo vetëm të pastruar por edhe me forcën e rikuperuar. Nga rrënja në majë flokët duken më të butë dhe ndihen më të fortë.

PROFIBER, sistemi i ri i rigjenerimit të flokëve nga L'OREAL PROFESSIONNEL për flokë të dëmtuar.

Produkte të ngjashme nga MY PARIS