Pro Balance Tablete *

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Usage: Dobesim

Në Rrugen e Drejt Një Peshe Ideale! 

🔸 Informacion:

🔸 Një ekuilibër I mirë acid-baze është thelbesore nëse doni të hubni peshë. Nëse ekuilibri acid - baze prishet, trupi yne Ruan shumë qeliza ynderore, për rrethe organeve si mbrojtje ndaj acideve. 

Prandaj humbja e peshes është e veshtire te arrihet më një ekuilibër të prishur acid - baze. 

✅ Ndihmoni ekulibrin tuaj acid - baze *

✅ Pro Balanca I ofrojn trupit tuaj elementë minerale baze dhe gjume elementesh te vlejshme kur jeni duke perdorur Body Mission. 

✅ |360 Tableta/252 g.