Pro Balance... Tablet 💊

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • LR Health & Beauty

Pro Balance Tableta

✅ Pro Balance – për të ndihmuar ruajtjen e balancës acide-baza 1
Marrja e ekuilibruar e ushqimeve bimore të pasura me proteina që prodhojnë acidin dhe bazën nuk është gjithmonë e lehtë në jetën e përditshme dhe një çekuilibër i bilancit acid-bazë nuk është i pazakontë.
⚫ Pro Balance ofron një mbështetje të thjeshtë dhe praktike, e cila mund të integrohet lehtësisht në planin ushqimor ditor dhe që siguron një ekuilibër të balancuar acid-bazë.
⚫ Pro Balance e furnizon trupin tuaj me minerale alkaline të vlefshme dhe gjurmë elementësh për ekuilibrin e brendshëm, duke ju siguruar bazën e mirëqenies tuaj. Pro Balance nuk përmban laktozë dhe përbëhet nga një përzierje e vlefshme e citraleve, karboneve dhe glukonate.

✅ Përbërësit:

💕 Bikarbonat natriumi, karbonat kalçiumi, lëndë mbushëse (sorbit), lëndë mbushëse (celulozë mikrokristalinë), karbonat magnezi, citrat kaliumi, citract natriumi, bikarbonat kaliumi, citrat magnezi, citrat magnezi, citrat kalçiumi, maltodekstrinë, niseshte misri, lëndë ndarëse (dioksid silici dhe kripra magnezi të acideve lyrore ushqimore), glukonat bakri, klorid kromi, molybdat natriumi.

✅ Përdorimi

✅ Doza e rekomanduar: Merrni çdo ditë 3 x 4 tableta me lëngje.
Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet. Suplementet ushqimore nuk janë zëvendësues të një diete të larmishme dhe të ekuilibruar, e cila e kombinuar me një mënyrë jetese të shëndetshme është shumë e rëndësishme. Mbajeni produktin larg fëmijëve të vegjël.
⚫ Kutinë pas hapjes mbylleni mirë dhe ruajeni në vend të thatë. Në qoftë se konsumohet më shumë se ç’duhet mund të ketë efekt laksativ.

✅ Tableta 360 /252 g