Pema e jetes

Brand

  • Brand: Art needle

Ky punim eshte qendisur ne tyl dhe eshte nje nga me te vecantet.Madhesia e gjergjefit eshte 22cm dhe mund te vije ne ngjyra te tjera sipas deshires tuaj.