Pellush i Bardhe ๐Ÿค

Basic Features

  • Color:
  • Size: m

Brand

  • Brand: Sensi Wear

Material i ngrohte dhe mjaft komod per ditet e ftofta te dimrit. Eshte material i bute dhe mund te kombinohet me pantallona ose me fustane.

Masa S/M