Pasta Dimind

Basic Features

  • Type: 24 orë
  • Area of Use: Fytyra
  • Skin type: E përzier

Brand

  • Brand: Jeunesse

Shënime

  • Per nje buzeqeshje 24karat: Pasta e dhembeve me qymyr, flour dhe ekstrakte karaf Ndihmon ne zbardhjen e Dhembeve Heq njollat nga smalti Ul irritimin Neutralizon aromat e gojes Delikate me mishrat e dhembeve. E aprovuar nga Dentistet!

PARAQITJA ME NJË PRODUKT QË BËN NDRYSHIM NË

BUZËQESH NJË KUJDESJE TË RE TË NDRISHTË ORALE." - Doktor Eyüp Çelik, formulues i DIMND dhe marrës i Çmimit Evropian të Dentistit më të Mirë nga Parlamenti i Londrës
Redukton ndjeshmërinë Lufton erën e keqe të gojës
Zbardh dhëmbët
Largon njollat HEQ
NJOLLA SIPERFAQESORE
Pasta e dhëmbëve DIMND Sensitive & Whitening është një pastë dhëmbësh e formuluar nga mjeku me përbërës efektivë, por të sigurt, duke përfshirë qymyr aktiv, fluor dhe ekstrakt karafili. Caprylyl glikol dhe eugenol në ekstraktin e karafilit
ndihmojnë në uljen e ndjeshmërisë së dhëmbëve Silicë e hidratuar, pluhur natyral i qymyrit aktiv dhe fluor
natriumi zbardhin dhëmbët pa dëmtuar smaltin

Pasta Dimnd,ndihmon në

zbardhimin e dhëmbëve dhe mbron mishrat. Rezultatet e para i vini re në javët e para të përdorimit.
Formuluar posaçërisht nga Doktor Eyüp Çelik, fitues i çmimit stomatologu më i mirë evropian nga parlamenti i Londrës