PARFUM SENSUAL GRACE

Basic Features

  • Type: Eau de Parfum
  • Quantity: 50

Brand

  • Brand: LR

Shënime

  • ORIENTALE / ELEGANTE (50ML)

PLOT HIJESHI DHE SENSUALITET . NJE INTERPRETIM I FEMINITETIT MODERN : HIRE ELEGANTE , BUTESI DELIKATE DHE SENSUALITET MISTERIOZ . PARFUM MAGJEPSES QE JU FTON TE ENDERRONI DHE THEKSONI SENSUALITETIN DHE ELEGANCEN FEMERORE .