Parfum Chase Me

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

Brand

  • Brand: Farmasi

Një parfum magjik💫i qëndrueshëm, shumë interesant dhe emocionues.😌 Atraktive, joshëse dhe seksi. Parfumi që ju bën me joshëse. 💋🍒