Panoramë muri

2,000L 2,500L

Panoramë muri e punuar në karton ngjyrë bojëqielli.Punuar me kartpeceta me imazhin e Versaches.Përmasat 60 me 45 cm.Mund të vendoset në cdo ambjent për t'i dhënë një imazh luksi dhe komoditeti cdokujt Është më e preferuar nga gjinia mashkullore 

Ky punim mund të Personalizohet sipas dëshirës dhe imazhit tuaj të preferuar

Brand

  • Brand: Alena Art