Pallto per goca

Brand

  • Brand: Guess

Basic Features

  • Color:
  • Case: Evente
  • Size: m

Shënime

  • Veshjet tona jan unike dhe te vecanta mbajm garanci 100%dhe kthejm leket te gjitha mbrapsh nese produkti s del si n foto

Pallto super cilesore me super cmimi dhe super e ngrohte