Pallto fashion

Basic Features

  • Size: m
  • Color:

Brand

  • Brand: LOREEN

Pallto e shkurtër femrash, kombinohet me veshje sportive dhe klasike njëkohësisht. 

Ka 2 maaa S dhe M 

Materiali: stof