Paisje per pastrimin e pikave te zeza

Brand

  • Brand: Professional

Basic Features

  • Usage: Aknet
  • Skin type: Miks

Paisje per pastrimin e thelle te lekures dhe largimin e pikave te zeza💆‍♀️
 2. Për trajtimin e lëkurës së puçrrave
3. Trajtim për lëkurën e varur dhe rrudha, rigjenerimin e lëkurës 
4. Trajtim për njollat ​​dhe lëkurën e rrudhosur, redukton hiperpigmentimin e lëkurës 
Karakteristikat: * thithje më e madhe se sonda tradicionale e thithjes së komedos * Pesë nivele, të përshtatshme për lëkurë të ndryshme * Kokë thithëse të ndryshme, funksione të ndryshme * E rikarikueshme, dhe e përshtatshme 💆‍♀️
Paketa Përfshin: 1 x Makinë bukurie 5 x Kokë vrimash 1 x ngarkues USB 1 x Manuali i Përdoruesit 
SHËNIM: 💆‍♀️
1. Porta e thithjes eliptike shtrëngohet për të reduktuar linjat e imta. 💆‍♀️
2. Majë e vogël vrime e rrumbullakët, e përshtatshme për lëkurë të brishtë. 
3. Maja mikrokristaline, eksfoliuese. 💆‍♀️
Eksfolioni.💆‍♀️
 4. Majë e madhe vrime e rrumbullakët, e lehtë për të thithur pikat e zeza, për të ngritur dhe shtrënguar.
 5. Aplikoni një peshqir të nxehtë për rreth 5 minuta për të hapur poret e lëkurës. 6. Zgjidhni këshillën që i përshtatet nevojave tuaja. Prekni lëkurën dhe lëvizni ngadalë instrumentin nga lart poshtë. Mos e tërhiqni lëkurën fort. Ju lutemi mos qëndroni më shumë se 2 sekonda (nëse koha e qëndrimit është shumë e gjatë, lëkura do të shfaqet e kuqe dhe vjollcë).
 7. Pas përfundimit të trajtimit, lani fytyrën me ujë të ftohtë ose aplikoni një maskë nga frigoriferi për tkurrjen e poreve. Më pas masazhoni poret për të tkurrur ujin ose esencën. Lëkura është e butë dhe e bukur!