Paisje elektrike per pastrimin e fytyres

Brand

  • Brand: Professional

Basic Features

  • Usage: Aknet
  • Skin type: Miks

Paisje elektrike per pastrimin e fytyres ne menyre profesionale dhe perfekte 🫧💆‍♀️
Nje nder me efektivet ne pastrimin e pikave te zeza dhe pucrave nga fytyra 💆‍♀️🫧
Teper praktike dhe teper komode ne perdorim🫧💆‍♀️
E paisur me nje drite led e cila ben te mundur shikimin me detaje te lekures💆‍♀️🫧
Teper e pranueshme per fytyren,nuk shkakton dhimbje dhe as acarim te lekures 💆‍♀️🫧
Punon me bateri dhe duhet karikuar te pakten 2 ore 🫧💆‍♀️
Nepermjet fuqise se saj ajo ben pastrimin e thelle te lekures duke reduktuar keshtu yndyren e tepert dhe pucrat💆‍♀️🫧
E paisur me 3 koka 🫧💆‍♀️
Rigjeneron qelizat dhe I jep lekures butesi🫧💆‍♀️