Organizues per produktet e make upit dhe kozmetikes

Brand

  • Brand: Professional

Keni pare organizues me te bukur?🤭🫠🥰
Ky eshte nje nder me te bukurit 🫠kaq praktik dhe komod per tu vendosur kudo🫠
Jo vetem qe ka nje pamje super terheqese por gjithashtu mban brenda tij te gjitha produktet e kozmetikes🫠🥰
I paisur me pasqyre ku ju mund te shikoheni gjate kohes qe beni make upin ose rutinen e kremrave 🥰
E perkryer dhe e paisur me disa ndarje dhe 2 Kate per vendosjen e produkteve🥰
E dizanjuar kaq bukur me nje material cilesor dhe rezistent 🥰🫠

Ne bejme diferencen ne cmim dhe cilesi 🫠🥰