Organizues per produktet e kozmetikes

Brand

  • Brand: Professional

raft organizues per te gjitha produktet e kozmetikes dhe per produktet e perdorimit vetiak 

Teper praktik dhe komod per tu vendosur kudo dhe per tu transportuar neper shtepi nepermjet rrotave 

Material I qendrueshem dhe I forte