Organizues per bizhuterite

Brand

  • Brand: Professional

Organizues per bizhuteri cx-9001
Shkelqimi i bizhuterive ne pamje te plote.♥️
Madhesia e produktit 40 * 23 * 2 cm.
Klasifikimi i rregullt.♥️
Ju mund te rregulloni te gjithe aksesoret tuaj ne vendin e tyre perkates.♥️
Vend te posacshem per vathet, unazat dhe varset tuaja.♥️
Teper i bukur dhe komod