Oil Wonders

Basic Features

  • Quantity: 150ml
  • Usage: Riparim

Brand

  • Brand: Matrix

Zbuloni Mrekullit  e vajrave te flokëve Matrix për flokët e trajtuar me ngjyra dhe për flokët e padisiplinuar