Ocean Sky Eau de Parfum

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • 𝐌𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐧 𝐆𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐲 🇩🇪

𝚉𝚑𝚢𝚝𝚞𝚗𝚒 𝚗ë 𝚗𝚓ë 𝚋𝚘𝚝ë 𝚙𝚕𝚘𝚝 𝚖𝚎 𝚍𝚛𝚒𝚝𝚊 𝚍𝚑𝚎 𝚏𝚛𝚎𝚜𝚔𝚒. 𝙽𝚓ë 𝚙𝚛𝚎𝚔𝚓𝚎 𝚟𝚎𝚛𝚘𝚛𝚎 𝚙ë𝚛 𝚐𝚓𝚊𝚝ë 𝚐𝚓𝚒𝚝𝚑ë 𝚟𝚒𝚝𝚒𝚝!
Aroma dhuron freski deti përmes një përzierje të mandarinës, pjeprit, eukaliptit dhe paçulit.
𝐍𝐨𝐭𝐚 𝐊𝐫𝐲𝐞𝐬𝐨𝐫𝐞: 𝙱𝚎𝚛𝚐𝚊𝚖𝚘𝚝, 𝚇𝚑𝚎𝚗𝚡𝚑𝚎𝚏𝚒𝚕
𝐍𝐨𝐭𝐚 𝐙𝐞𝐦𝐫𝐞: 𝙿𝚓𝚎𝚙ë𝚛, 𝙴𝚔𝚞𝚊𝚕𝚒𝚙𝚝
𝐍𝐨𝐭𝐚 𝐁𝐚𝐳ë: 𝙿𝚊𝚝𝚌𝚑𝚘𝚞𝚕𝚒, 𝙳𝚛𝚞 𝚔𝚎𝚍𝚛𝚒

50 ml